Mesaj de felicitare cu prilejul “Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”

Stimați colegi!


Anual, la data de 1 februarie marcăm “Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală”. APL este un domeniu de activitate care funcționează întru satisfacerea unei game largi de drepturi şi interese ale cetăţenilor din colectivităţile locale.

Instituirea acestei sărbători profesionale ne oferă posibilitatea de a exprima aprecierea şi recunoștința față de rolul deosebit al reprezentanților autorităților publice locale în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a localității. Ei reprezintă acea categorie de funcţionari care se află cel mai aproape de cetăţeni, le cunosc doleanţele, necesităţile și problemele cu care se confruntă zilnic.


În numele Consiliului sătesc, dar și al meu personal Vă urez multă sănătate, fericire și prosperitate, pentru Dumneavoastră și pentru cei care Vă sunt dragi și apropiați. Vă susținem și Vă urăm să activați și în continuare cu același zel, avînd parte de noi succese și realizări pe plan profesional, iar munca Dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

Cu deosebit respect, primarul s. Mihăileni,
Valerian CECAN

Ar putea fi o imagine cu text care spune „1 februarie Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația locală”
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.