Simulare a alegerilor pentru elevii din Mihăileni

În luna noiembrie curent, în incinta instituției Liceul Teoretic ”Eugen Coșeriu” din Mihăileni, a avut loc o simulare a alegerilor pentru elevii din instituție.

În luna noiembrie curent, în incinta instituției Liceul Teoretic ”Eugen Coșeriu” din Mihăileni, a avut loc o simulare a alegerilor pentru elevii din instituție. Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului ”Informează-te și implică-te, pentru o guvernare transparentă la Mihăileni”, inițiativa fiind finanțată de PIN Moldova, la nivel local proiectul este implementat de Asociația Băștinașilor Mihăilenarii de Pretutindeni, coordonator de proiect Cristian Ion, administrator.

Simularea nu a fost doar un exercițiu, ci chiar o motivare a tinerilor pentru a participa la selectarea unei inițiative propuse de trei echipe de adolescenți din instituția gazdă, întru cât premiul mare a constituit câștigarea a două granturi a câte 10000 MDL.

Activitatea a fost posibilă cu sprijinul Domnului Nicolae Moscalu, expert independent, participanților și celor implicați cărora le aducem un sincer mulțumesc.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.