Recepție finală a obiectului „Amenajarea unei porțiuni de trotuar în s. Mihăileni” construit cu suportul Programului Comunitatea Mea


Astăzi la Mihăileni a avut loc recepția finală a lucrărilor la obiectivul „Amenajarea unei porțiuni de trotuar în s. Mihăileni”.

Comisia de recepție s-a întrunit pentru a verifica calitatea execuției lucrărilor de construcție a 827 m de trotuar din s. Mihăileni construite prin intermediul Programul Comunitatea Mea, care este finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX.

Echipa de monitorizare a constatat că lucrările s-au desfășurat conform graficului de execuție și conform standardelor de calitate în construcție. Procedura de recepție finală a prevăzut semnarea proceselor verbale de către toate părțile implicate în realizarea proiectului.

Amintim că, proiectul „Amenajarea unei porțiuni de trotuar în s. Mihăileni” a fost realizat în parteneriat cu Programul Comunitatea Mea, cu suportul USAID Moldova. Valoarea totală a proiectului constituie 1230000 lei:

 • Valoarea grantului USAID 924000 lei din care se construiesc 827 m de trotuare;
 • Contribuția primăriei Mihăileni peste 300000 lei din care se construiesc 360 m de trotuare;
 • Contribuția comunității și Diasporei prin intermediul Asociația Băștinașilor Mihăilenarii de Pretutindeni 60000 lei din care s-au construit peste 80 m de trotuare;
  Responsabil de proiect Domnul Ion Cristian secretar al Consiliului Local Mihăileni.
  Lucrările au fost realizate de către SC ”PRIMATERAX-NORD” SRL, or. Rîșcani, administrator Brenișter Dumitru.
  Necesitatea executării lucrărilor de amenajare a trotuarelor fost dictată de solicitarea din partea cetățenilor, starea deplorabilă în care se afla trotuarul vechi, precum și în legătură cu creșterea semnificativă a fluxului de cetățeni care circulă pe această cale pietonală.
  Programul Comunitatea Mea este finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX.
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.