Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Copilului

Dragi copii! Stimați părinți și bunici!

În această zi de sărbătoare primiți sincere felicitări prilejuite de Ziua internațională a copilului – 1 iunie! Este sărbătoarea bucuriei, bunătății, atenției și dragostei – tot ce este necesar copiilor noștri pentru o viață fericită!

Copiii sunt întruchiparea speranțelor noastre, a viitorului nostru! Ei sunt sensul vieții, a fericirii și a bogăției noastre! Toți noi avem o datorie – de a le oferi tuturor copiilor cât mai multă atenție, grijă, dragoste, de a le face viața lor cât mai fericită, luminoasă, frumoasă și memorabilă! Pentru ei trăim și muncim, dându-le toată căldura noastră, toată dragostea și atenția noastră!

Îndeosebi mulțumesc părinților, care creează condiții pentru sănătatea, bunăstarea și succesul copiilor. Mulțumesc profesorilor, care îi ajută să-și găsească talentele și capacitățile! Fie ca înțelegerea reciprocă și armonia să domnească întotdeauna în familiile și casele voastre!

Ne simțim mândri de copiii noștri inteligenți, talentați, promițători! Mulți dintre ei, în pofida vârstei destul de fragede, reprezintă cu succes localitatea noastră la evenimente sportive și culturale.

Dragi copii!

Vă felicit cu drag de Ziua internațională a copilului! Fie ca această zi să vă ofere multe clipe vesele și o bună dispoziție! Vă doresc o vacanță fascinantă și interesantă, aventuri frumoase de vară și împlinirea celor mai sacre dorințe!

Cu respect,

Primarul s. Mihăileni

Cecan Valerian

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.