Mesaj de felicitare cu ocazia ultimului sunet

Sărbătoarea „Ultimul sunet” devine pentru toată societatea nu numai un prilej de satisfacție, ci și un motiv de profundă meditare despre rolul educației și pedagogului în societate. Clopoțelul se aude azi în fiecare școală, sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu puțină tristețe pentru absolvenți, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor.

Vă aducem mulțumiri profunde, dascălilor procesului educațional, pentru dedicația și contribuția dvs. la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor naționale și general-umane. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii

Absolvenților ciclului primar, gimnazial și liceal vă dorim mult succes, perseverență, încredere în forțele proprii și determinare în realizarea cu succes a propriului proiect de carieră. să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire ale treptei de gimnaziu și de liceu.

Absolvenților, mult succes la examene și tuturor o vacanță minunată!

Cu respect și admirație,

Primarul s. Mihăileni

Cecan Valerian

Consiliul Local Mihăileni

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.