În vizită la primăria Mihăileni!

Primăria Mihăileni a fost astăzi gazda copiilor din clasa a cincea de la Liceul Teoretic ”Eugen Coșeriu” din localitate. Copiii însoțiți de profesorul Nicolae Iarmaliuc au vizitat locul în care aleșii locali își desfășoară activitatea: biroul secretarului Consiliului sătesc, perceptorului fiscal, asistentului social, polițistului de sector, contabilității, specialistului în reglementarea regimului funciar, sala de ședințe unde se oficiază căsătoriile civile, dar și se desfășoară ședințele Consiliului Local, biroul Domnului primar Valerian Cecan a rămas pentru următoarea vizită, dumnealui fiind plecat la un seminar.
Scopul acestei vizite a fost de a cunoaște mai bine localitatea. Întrebările adresate de copii gazdelor i-au ajutat să înțeleagă punctual, care este activitatea din primărie. S-a remarcat curiozitatea elevilor față de cele văzute, întrebările pertinente pe care le-au pus specialiștilor. 
Viitorii aleși locali, dintre ei …de ce nu :), au fost bucuroși să vadă oficiile și să se așeze pe locurile pe care de obicei stau angajații primăriei. Ei au primit explicații despre cum se desfășoară o ședința a Consiliului Local și modul în care se votează.
La final liceenii le-au mulțumit tuturor specialiștilor, pentru disponibilitate, pentru modul în care au răspuns, cu multă căldură și răbdare, tuturor solicitărilor venite din partea curioșilor.
#CuDragPentruAcasă

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.