Chestionar pentru evaluarea opiniei cetățenilor cu privire la întreținerea/reparația și extinderea trotuarelor în satul Mihăileni

Primăria satului Mihăileni este partener al programului Comunitatea Mea, care co-finantează un proiect de construcție a trei porțiuni de trotuar cu lungimea totala de 826 metri lineari pe strada principală.

În scopul îmbunătățirii serviciului întreținerea/reparația și extinderea trotuarelor, Primăria Mihăileni dorește să cunoască părerea cetățenilor la acest subiect.

Pentru aceasta am creat un chestionar electronic și vă rugăm să ne oferiți 5 minute pentru a răspunde la întrebările propuse pînă la 9 iunie 2021.

În baza părerilor exprimate, va fi creat un plan privind întreținerea/reparația și extinderea trotuarelor pentru perioada anilor 2021-2023 și care va fi adus la cunoștința Dvs. în luna august curent.

Noi garantăm că nici o informație personală despre Dvs. nu va fi divulgată, iar părerile Dvs. vor fi analizate împreună cu părerile altor participanți la sondaj. Pentru determinarea situației vor fi folosite numai datele statistice.

Vă mulțumim pentru colaborare și implicare!

Chestionar pentru evaluarea opiniei cetățenilor cu privire la întreținerea/reparația și extinderea trotuarelor în satul Mihăileni

Chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie | Stiri Utile

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.