Chestionar de identificare a unui proiect

Dragii noștri Mihăilenari de pretutindeni!


Cu efort comun am realizat lucruri frumoase pentru Mihăileni, precum sânt: parcul de odihnă și agrement, iluminarea și supravegherea video în parc, gazificarea localității, rețeaua de apeduct, Centrul multifuncțional D. Musteața, piața agricolă, procurarea tehnicii speciale pentru postul de pompieri, drumurile prin localitate, amenajarea grădinițelor, liceului teoretic etc..


Mai nou, cu efort comun am amenajat trotuare pentru pietoni pe lângă traseul central din localitate, pentru ce Vă suntem foarte recunoscători și Vă aducem un mare mulțumesc pentru implicarea și atitudinea pe care o aveți pentru tot ce se face în localitate.
Am promis, că nu ne oprim aici și ne v-om dezvolta în continuare.

S-a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului DAR 1+3, implementat de Biroul Relații cu Diaspora la care primăria Mihăileni și Asociația de Băștinași Mihăilenarii de Pretutindeni dorim să aplicăm.


Rugăm să Vă expuneți opinia referitor la identificarea unei propuneri de proiect ce ar putea dezvolta localitatea noastră pe parcursul acestui an prin intermediul chestionarului prezentat. Chestionarul va fi distribuit și pe suport de hârtie la poștă și instituții publice din localitate.

Vă rugăm să fiți activi.

Contăm pe susținerea Dumneavoastră! Împreună v-om reuși să dezvoltăm localitatea de baștină! #CuDragPentruAcasă

Chestionar de prioritizare a unui proiect

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.