Cartea ”Inimi albastre: dedicație și nebunie” de Victoria Dunford

Cartea ”Inimi albastre: dedicație și nebunie” de Victoria Dunford bună inspirație pentru cei ce cred în vise și le realizează în pofida obstacolelor! Respect și admirație pentru tot! Recomandăm citiți-o! Cartea poate fi procurată aici https://www.victoriadunford.com/…/inimi-albastre…/ Femeia asta nu face bani pe cărți ea schimbă lumea și ajută necondiționat! Dacă nu mă cunoști sau nu știi nimic despre mine, cred că ar trebui să afli asta înainte de începe să citești. „Inimi albastre: dedicație și nebunie” este o traducere adaptată a cărții „GET MAD! The Life and Time of a Madwoman”, al cărui titlu, dacă e să-l traduceam direct în română, ar fi: „A înnebuni..”. Și pe parcursul aceste istorii trăite și re- trăite de mine de mai multe ori, afirmația devine adevărată.Din glod la palat și de la aproape nimic până la titlul de prima „moldoveancă cu medalie de la Regina Elisabeta a II-a” nu sunt doar 3000 de kilometri, nici doar cinci ani. Sunt la mijloc dedicație, determinare, insistență și perseverență și foarte multe nopți nedormite.

Este forța care te ajută să poți să te ridici deasupra acelor mii de voci din afară care îți spun că nu vei reuși și puterea de a neglija propria voce interioară care îți spune, uneori, că nu merită.Aș face-o diferit dacă aș lua-o de la început azi?, mă întreb. Cu siguranță, dar vă zic pe parcurs și de ce.

A devenit „Phoenix” un vis realizat, un coșmar sau o amintire în timp?Un OM se citește prin ce spune, ce face și prin exemplele sale. Eu am mai multe exemple de realitate imposibilă și momente de nebunie absurdă.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.