Astăzi biblioteca Gimnaziului Mihăileni și biblioteca Liceului Teoretic ”Eugen Coșeriu” din localitate s-au îmbogățit cu o importantă donație de carte

Fondul de carte al bibliotecii Gimnaziului Mihăileni și bibliotecii Liceului Teoretic ”Eugen Coșeriu” din localitate, a fost completat astăzi cu un lot important de carte donat de Domnul inginer Sorin Ceia, din România prin intermediul reprezentantului Asociației de Băștinași Mihăilenarii de Pretutindeni a Diasporei din România, Profesorului universitar, doctor inginer Tudor Sajin – băștinaș cu drag pentru Mihăileni.

Doamna Ciobanu Galina, director al Gimnaziului Mihăileni și Domnul Moscalu Iurie, director al LT ”E. Coșeriu” au exprimat sincere mulțumiri Donatorului pentru acest gest impresionant, menționând că această donație va oferi suportul necesar în asigurarea resurselor educaționale pentru elevii din Mihăileni.

Suntem mândri să fim parte a acestui gest frumos care a fost posibil grație acordului de colaborare în domeniul colectării și donării de cărți pentru bibliotecile rurală și școlare din satul Mihăileni, raionul Rîșcani și tuturor celor implicați în această activitate.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.