Ziua Internațională a Copilului, Mihăileni, 01 iunie 2019

Scumpi copii din Mihăileni! Stimați părinți și educatori!
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a-i aprecia şi a-i iubi, şi de a promova bunăstarea lor în toată lumea.
Copiii reprezintă comoara vieții noastre. Noi le oferim toată dragostea și atenția, ne străduim să facem totul pentru ca ei să crească fericiți, inteligenți, sănătoși și, cel mai important, oameni demni. Viitorul satului Mihăileni și al Republicii Moldova este în mâinile lor. Suportul, crearea tuturor condițiilor de dezvoltare și auto-realizare a fiecărui copil reprezintă sarcini prioritare pentru administrația locală. Scopul principal al tuturor transformărilor și schimbărilor care au loc în localitate, este îmbunătățirea calității vieții.
Dacă mulţi copii astăzi se distrează şi sărbătoresc alături de cei dragi fiind poate mai răsfăţaţi decât în alte zile, este bine știut faptul că există şi copii care nu au puterea să zâmbească, aceştia trăind o viaţă prea dură pentru vârsta lor şi cunoscând problemele triste ale vieţii de la o vârstă mult prea fragedă. Totuși Ziua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor frumos, fericit și plin de succese.
Cuvinte de recunoștință în această zi de sărbătoare exprimăm tuturor părinților și celor care dau căldură sufletească copiilor adoptivi. Este o muncă enormă dar, în același timp, este și cea mai mare fericire să vezi fețele strălucitoare ale copiilor, bucuria primelor lor victorii și descoperiri.
APL Mihăileni, adresăm un sincer La mulţi ani tuturor copiilor și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voştri sănătoşi și voioși! Fie ca ei să aibă parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase, de toată dragostea din lume, de un cer însorit, alături să aibă părintele iubit!
Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, și viața voastră va fi mult mai frumoasă.
Vă dorim tuturor o Vacanță de vis!

Poze Ziua Internațională a Copilului, Mihăileni 01 iunie 2019

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.