Vino și donează sânge voluntar! Un strop de sânge – o șansă la viață!

În contextul celebrării Zilei Mondiale a Donatorului de sânge și respectând tradiția, la 28 iunie 2019, Primăria Mihăileni în comun cu Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul de Sănătate Mihăileni și Centrul Național de Transfuzie a Sângelui din mun. Bălți, organizează o nouă campanie de donare de sânge cu genericul ”Sânge sigur pentru toți!”, prin care ne propunem să promovăm spiritul de voluntariat în donarea de sânge și să creștem numărul donatorilor de sânge voluntari și sistematici. Aceasta face parte din cea mai mare campanie națională de donare de sânge organizată până acum, care se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Cu ocazia acestei campanii, dorim să reamintim populației, că venim cât mai aproape de Dumneavoastră și doar împreună, putem promova donarea de sânge voluntară și sistematică.

În acest sens, lansăm o invitație tuturor doritorilor de a dona sânge să ni se alăture la 28 iunie 2019 la Centrul de Sănătate Mihăileni pentru recoltarea sângelui!

Vino și donează sânge voluntar! Un strop de sânge – o șansă la viață! Vineri, la 28 iunie 2019, în incinta Centrului de Sănătate Mihăileni unde te v-or aștepta două echipe profesioniste ai Centrului Național de Transfuzie a Sîngelui din mun. Bălți și ai IMSP Centrului de Sănătate Mihăileni! Eu voi merge să donez o șansă la viață, dar Tu?

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.