Uniți pentru Ucraina, uniți pentru pace

Ca răspuns la criza refugiaților ucraineni din Moldova, MAD-Aid în parteneriat cu Camera de Comerț Britanică din Moldova a lansat un apel de oportunități pentru a sprijini ONG-urile în îmbunătățirea capacităților lor operaționale pentru a oferi asistență imediată și pe termen mediu refugiaților care fug din Ucraina.
Centrul Mulfuncțional Dumitru Musteață din localitate a aplicat la acest apel și a fost declarat eligibil pentru procurarea unui mijloc de transport care ar acoperi necesitățile refugiaților plasați temporar aici de a se deplasa în anumite locuri. Autoturismul se află deja în gestiunea centrului și conform bugetului indicat în proiect a fost procurat cu 9998 GBP, bani oferiți în exclusivitate de MAD-Aid și Camera de Comerț Moldo-Britanică.
Paralel cu această posibilitate, colaboratorii centrului și-au încercat norocul de a aplica la altă propunere de finanțare pentru a obține mijloace financiare de procurare a carburanților în sumă de 6000 MDL, oferiți de către AO Interacțiune și Lifting Hands Internațional, suma totală a proiectului constituie 25000 MDL.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.