Un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii rurale e aproape de darea în exploatare, pentru cetățenii de la Mihaileni!

Primăria Mihăileni implementează, cu suportul USAID Moldova și a Programului Comunitatea Mea, un proiect în valoare de 1 milion de lei, pentru reabilitarea și construcția trotuarelor pe o porțiune de 800 de metri!

Locuitorii s. Mihăileni sunt mai aproape de a se deplasa pe alei pietonale sigure construite prin intermediul Programul Comunitatea Mea.

Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de maximum patru (4) luni. Trotuarele pentru pietoni se vor construi pe o lungime de 827 m.

Valoare proiectului este: 1,063,265 MDL care este finanțat de Programul Comunitatea Mea, Primăria Mihăileni și AO Asociația Băștinașilor Mihăilenarii de Pretutindeni.

Responsabil de proiect Domnul Ion Cristian secretar al Consiliului Local Mihăileni.
Lucrările sunt realizate de către SC ”PRIMATERAX-NORD” SRL, or. Rîșcani, administrator Brenișter Dumitru.

Necesitatea executării lucrărilor de amenajare a trotuarelor fost dictată de solicitarea din partea cetățenilor, starea deplorabilă în care se afla trotuarul vechi, precum și în legătură cu creșterea semnificativă a fluxului de cetățeni care circulă pe această cale pietonală.

Programul Comunitatea Mea este finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.