Ședința ordinară a Consiliului local Mihăileni

La 8 decembrie 2021, în sala de ședințe a primăriei Mihăileni s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului local, la care au fost prezenți 12 consilieri.

Președintele ședinței, Domnul Moscalu Iurie, a pus la vot ordinea de zi în care au fost incluse 22 subiecte.

Menționăm că au fost examinate și adoptate decizii pe toate subiectele din ordinea de zi. În prealabil, proiectele au fost examinate la ședințele comisiilor consultative de specialitate, primind avizul pozitiv. Anticipat ședinței, locuitorii s. Mihăileni au avut posibilitatea de lua cunoștință cu proiectele de decizii propuse pentru examinare la consultațiile publice desfășurare pe 03.12.2021 în incinta casei de cultură.

La fel, în cadrul ședinței au fost menționați cu scrisori de mulțumire Domnul Secretar al Consiliului Local Cristian Ion pentru implementarea cu succes a proiectului ”Amenajarea unei porțiuni de trotuar în s. Mihăileni” și persoane, angajați, consilieri și agenții economici din localitate, care s-au implicat la proiectul ”Modernizarea și eficientizarea iluminatului stradal din s. Mihăileni”.

Domnul consilier Urzică Iurie a venit cu o donație generoasă de produse alimentare în valoare de 10000 lei pentru Centrul Multifuncțional ”Dumitru Musteața” care sunt implicați în proiectul ”Asistență pentru perioada rece a anului pentru cei mai vulnerabili în Republica Moldova”, finanțat de Crucea Roșie din Elveția, cu Cantinele de Ajutor Social 2021-2022, în cadrul căreia se vor deservi 30 de persoane țintuite la pat.

Un subiect important în ordinea de zi al ședinței, a fost conferirea -Titlului ”Cetățean de onoare a s. Mihăileni”, Domnului primar Cecan Valerian, pentru aportul și contribuția substanțială la dezvoltarea infrastructurii și creșterea prestigiului satului Mihăileni.

Inițiativa vine de la un grup de cetățeni ai s. Mihăileni, care au depus un demers către Consiliul local.

Cu acest prilej, Vă dorim multă sănătate Domnule primar Cecan Valerian, răbdare, curaj, putere de muncă şi reușită deplină în activitatea dedicată comunității.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.