Primăria s. Mihăileni premiată în cadrul Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale

Primăria s. Mihăileni premiată pentru Festivalul Covorului și Piața Agricola din localitate, în cadrul Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale, implementat de Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul”, cu suportul financiar al Consiliului Europei, pentru ”Promovarea integrității – pilon important al guvernării împreună cu cetățenii și pentru cetățeni”, secțiunea ”Transparența face diferența”.
De menționat că, Programul Bunelor Practici ale Autorităţilor Publice Locale din Moldova a fost lansat în anul 2005, cu suportul Consiliului Europei și implementat de către IDIS „Viitorul”. Scopul acestei program este acela de a identifica și disemina inițiative inovative și eficiente din administrația publică locală din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.
Mulțumim inițiatorilor acestui Program, ce promovează cele mai bune practici, pentru a motiva și a inspira comunitățile să-și mobilizeze propriile eforturi în implementarea modelelor de succes.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi costum
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.