Pregătirile sunt în toi pentru Festivalul Covorului și Portului Național și Ziua Diasporei, din satul Mihăileni, raionul Rîșcani

Satul Mihăileni întotdeauna a fost vestit prin meșteșugărit la țesut covoare. Astfel păstrând tradiția, anul acesta la Mihăileni se organizează cea dea VI ediție a Festivalului Covorului și Portului Național în cadrul căreia se va organiza și Ziua Diasporei. Evenimentul va fi la nivel internațional, așteptăm meșteri din România și Ucraina, raioanele învecinate, băștinași din Diaspora reveniți în vacanță în localitatea natală. Se depune multă muncă pentru ca sărbătoarea să fie organizată la nivel cu drag pentru Mihăileni și oaspeții din afară. În toate activitățile sunt implicate: Primăria, Casa de Cultură, Secția Cultură Rîșcani, Biblioteca Publică, ÎM Mihăilleni Service, AdB Mihăilenarii, Tinerii Mihăilenari și mulți voluntari din localitate.


Vă așteptăm, Duminică, 22 august 2021, în parcul de odihnă și agrement la o întâlnire organizată frumos unde v-om depăna amintiri cu Firicel cu dor de ACASĂ.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare, persoane stând jos şi interior
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.