Patru mihăilenari cadeți au evoluat cu succes la Campionatul Republicii Moldova la Sambo

Și-au demonstrat puterea fizică şi tăria de caracter. Circa 150 de sportivi din întreaga țară au participat la Campionatul Republicii Moldova la Sambo printre cadeți. Evenimentul sportiv a fost organizat în orașul Drochia, în incinta Școlii Sportive .

Printre participanți s-au numărat și patru tineri mihăilenari cadeți. Astfel, Gădrăuțanu Ilinca, Scutaru Bogdan, Bîtco Nicolae, Vrabie Cosmin, au urcat pe podiumul de premiere, fiecare în categoria s-a de greutate. Tinerii sunt antrenați de către Domnul Ion Grădinari, care a fost alături de ei pe parcursul întregului campionat.

Sunt rezultate remarcabile pentru tinerii din localitatea noastră.

BOGDAN SCUTARU, SPORTIV ”În septembrie am împlinit șase ani de când fac acest gen de sport. Am avut și pierdeți și câștiguri, dar treptat am ajuns unde trebuie. Acum sunt în finală și îmi voi da toată străduiță, pentru ca să i-au Cupa Republicii la Sambo.”

Încurajăm copiii și adolescenții să adere gratis la filiala din Mihăileni a Școlii Sportive din Rîșcani, pentru a practica acest sport și a promova modul sănătos de viață.

Mulțumim Domnului antrenor, premianților și părinților pentru străduința de a ajunge la performanțe frumoase.

Campionatul Republicii Moldova la Sambo (cadeți) a fost organizat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, împreună cu Consiliul Raional Drochia.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.