Noutăți multașteptate în cadrul apelului ,, Susținem inițiativele locale 2’’ .

📣Pe parcursul lunilor februarie- martie echipa GAL ,, Răutul de Sus’’, inclusiv și beneficiarii care au aplicat la apel au fost în permanentă activitate, pentru a reuși cu succes să ajungem la acestă etapă.

Totalurile pentru această perioadă sunt :

✅Pe data de 23 februarie a fost finisată perioada de depunere a cererilor în cadrul apelului „Susținem inițiativele locale 2”, prin care GAL ,, Răutul de Sus’’ și-a propus să susțină ideile de dezvoltare a localităților din microregiune. În final au fost recepționate 15 de aplicații !!!

✅ Pe data de 3 martie, a fost realizată procedura de evaluare formală a aplicațiilor de către echipa de management GAL, pentru verificarea conformităților fiecărui aplicant, ulterior pe data de 5 martie, a fost realizată procedura finală de evaluare a înlăturării neconformătiților, în final au trecut toate 15 aplicații.

✅Pe data de 22 martie, a fost realizată ședința Comitetului de Selectare , unde membrii Comitetului de Selectare au reușit să realizeze procedura de evaluare și selectare a aplicațiilor conform criteriilor de evaluare a conținutului, ulterior la data de 26 martie au fost aprobate aplicațiile selectate de către Adunarea Generală a GAL-ului ,,Răutul de Sus , în final au fost selectate 10 aplicații.

🙏Aducem sincere mulțumiri membrilor Comitetului de Selectare pentru efortul depus și timpul acordat și observatorilor din cadrul Solidarity Fund PL in Moldova pentru susținerea și ghidarea în acest proiect.

🥳Astfel din 10 propuneri de proiecte propuse de către Comitetul de Selectare și Adunarea Generală a GAL spre finanțare, au primit avizare din partea Solidarity Fund PL în Moldova, toate 10 proiecte.

Lista aplicațiilor ce au fost Avizate vom atașa mai jos.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.