Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesorului

Odată cu inovațiile noi, în lumea carierei apar cât mai multe oportunități. Un fapt, însă, este cert: Profesorul este cea mai responsabilă și primordială profesie. El este cel ce deschide universul cunoștințelor elevilor, ce contribuie la dezvoltarea capacităților acestora, prezintă modelul demn de urmat.

În una din frumoasele zile ale toamnei, se sărbătorește un prilej nu mai puțin de frumos Ziua profesorului. Cu această ocazie, felicităm profesorii și lucrătorii din domeniul educației. Fie ca orice zi școlară să desemneze o nouă experiență pentru dumneavoastră, să fiță uluiți de succesele considerente a discipolilor, cât și de respectul acestora către profesori. Chiar și cele mai sumbre zile să vă inspire pentru noi realizări, să serviți o sursă continuă de inspirație pentru elevii dumneavoastră.

Să aveți parte de aprecierea și grija celor dragi, sănătate și puteri pentru a le oferi din cunoștințele dumneavoastră următoarelor generații, răbdare pentru toate năzbâtiile și neplăcerile create.

Cu multă admirație și respect,
Primarul s. Mihăileni
Domnul Cecan Valerian

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.