Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din APLStimaţi lucrători ai APL Mihăilenii, consilieri locali şi lucrători din domeniul admnistraţiei publice locale!

La 1 februarie în fiecare an, în Republica Moldova este marcată sărbătoarea profesională – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală.

Este un prilej frumos pentru a Vă adresa cele mai alese cuvinte de felicitare și sincere urări de bine, sănătate și prosperitate, exprimându-mi întreaga gratitudine pentru conlucrarea, devotamentul şi profesionalismul pe care îl demonstraţi în activitatea Dumneavoastră.

Vă dorim să activați și în continuare cu dedicație, obiectivitate, fidelitate și profesionalism. Să aveți parte de cât mai multe idei inovatoare și proiecte implementate, toate obiectivele stabilite să fie realizate cu succes. Să vă înconjoare întotdeauna respectul colegilor şi recunoştinţa oamenilor, urându-vă noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire, linişte, căldură în suflet și belșug în familiile Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,
Valerian CECAN,
primarul s. Mihăileni

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.