MĂ IMPLIC Mihăileni, Ochiul Alb și Baraboi

Primăria Mihăileni împreună cu partenerii de la Ochiul Alb și Baraboi prin intermediul echipei de inițiativă locală EIC dăm start Consultărilor publice referitor la Planul de Îmbunătățire a Serviciilor Publice de Gospodărie Comunală în domeniul gestionării deșeurilor solide. Locuitorii satelor implicate sunt invitați să se informeze referitor serviciul de gestionare a deșeurilor și să vină cu comentarii și propuneri pentru îmbunătățirea lui!

Ce urmează conform planului de acțiuni?
Consultarea și informarea cetățenilor se va desfășura în perioada 01.03.2022 – 10.03.2022.

În ce mod?
Se vor organiza întruniri cu cetățenii la instituțiile publice din localitate și pe sectoare.
Cetățenilor li se va explica cum va funcționa serviciul de gestionare a deșeurilor, se va consulta cu ei tariful, periodicitatea de colectare și un moment foarte important cetățenii trebuie să vină cu propuneri sau obiecții referitor la aceste subiecte, care se vor înregistra în procesele verbale a fiecărei întruniri.


Opinia fiecărui locuitor al localităților partenere contează!

Reamintim că Primăria Mihăileni, în parteneriat cu Primăria Ochiul Alb și Primăria Baraboi, Echipa de Inițiativă Comunitară, împreună cu cetățenii din aceste sate, depun eforturi comune pentru a crea serviciul comunal de gestionare a deșeurilor solide, cu suportul proiectului „MĂ IMPLIC”. Conform acordului semnat cu Proiectul „MĂ IMPLIC” pe 28 ianuarie 2021, am primit servicii de consultanță și consolidare a capacităților, iar finanțarea care urmează (maximum 65.000 CHF) va contribui la crearea Serviciului de gospodărie comunală privind managementul deșeurilor solide, precum și să dezvolte pe termen lung abordări pentru a menține această infrastructură într-o formă bună și prestarea unor servicii de calitate, transparente și accesibile tuturor cetățenilor.

Scopul proiectului ”MĂ IMPLIC” este de a crea condiții ca populația din mediul rural (sate și comune) din Republica Moldova să aibă acces echitabil la servicii publice de calitate.
Proiectul este implementat de Skat Consulting Ltd. Din mijloacele oferite de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

MaIMPLIC #skat #SDC
skatconsulting
wastemanagement
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.