Lucrările de amenajare a trotuarului aferent traseului la Mihăileni au demarat

La Mihăileni au demarat lucrările de amenajare a trotuarului aferent traseului care străbate centrul satului, proiect aplicat în cadrul Programul Comunitatea Mea, care este implementat de Primăria Mihăileni, responsabil de proiect Domnul Ion Cristian secretar al Consiliului Local Mihăileni.


Trotuarul din Mihăileni, de la porțiunea de lângă primărie până la Biserica Penticostală, de la Bisericuță până la Arcă, va fi reabilitat. Lucrările vor începe în decurs de două săptămâni și vor fi realizate de către SC ”PRIMATERAX-NORD” SRL, or. Rîșcani, administrator Brenișter Dumitru.


Proiectul presupune construirea a 827 m de trotuar. Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de maximum patru (4) luni.


Valoare proiectului este: 1,063,265 MDL care este finanțat de Programul Comunitatea Mea, Primăria Mihăileni și AO Asociația Băștinașilor Mihăilenarii de Pretutindeni.


Necesitatea executării lucrărilor de amenajare a trotuarelor fost dictată de solicitarea din partea cetățenilor, starea deplorabilă în care se afla trotuarul vechi, precum și în legătură cu creșterea semnificativă a fluxului de cetățeni care circulă pe această cale pietonală.

Ar putea fi o imagine cu copac şi în aer liber
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.