La mulți ani Mihăileni!

Mulţi stimaţi locuitori ai satului Mihaileni!

În această zi frumoasă de toamnă sărbătorim Hramul satului. Cu această ocazie vreau să vă adresez din suflet cele mai alese urări de bine şi noroc pentru locuitorii noştri dragi.

Hramul satului este ziua când în casa moldoveanului se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.
Vă doresc ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug, să vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea satului nostru şi a pămîntului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună
şi belşugul.

Avem un sat pitoresc, cu oameni harnici, frumoşi şi buni la suflet. Am demonstrat nu odată că putem să fim uniţi şi să creăm lucruri frumoase. Hramul localităţii este cel mai bun prilej de a ne consolida convingerea prin comunicare, putem transforma localitatea noastră într-un sat mai curat, mai luminat, mai înverzit.

Astfel sa îi dorim satului Mihăileni un cer albastru fără nori în calea sa de prosperitate, iar consătenilor mei dragi un nou secol ce să deschidă poarta unui viitor plin de succese, performanţe şi realizări considerabile în promovarea imaginii
localităţii!

Lumina sărbătorii să ne facă mai buni, mai curaţi, mai iertători şi mai atenţi cu cei din preajmă, să ne vegheze neamul, satul, familiile şi să ne binecuvânteze în activităţile de zi cu zi.

Cu profund respect primarul s. Mihăileni Valerian Cecan

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui video modest dar creat din suflet cu oameni frumoși cu drag pentru Mihăileni! La mulți ani Mihăileni!

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.