La mulţi ani de ziua profesorului!

Astăzi în toată ţara se sărbătoreşte Ziua Profesorului. Este o ocazie în plus să ne ducem aminte de orele când mergeam la şcoală, iar dascălii ne ofereau ce aveau mai bun pentru ca să avem un fundament bun în viaţă.

MULT STIMAȚI PROFESORI, aceasta este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua profesorului!

Mulțimim AdB Junior Mihăileni pentru implicare #CuDragPentruAcasă#CuDragPentruProfesoriiDeACASĂ

Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului.Felicitări celor mai blânde suflete!!Cu urări de sănătate și cuvinte de felicitare vin AdB Junior ce aduc în dar spiritul acestei valoroase sărbători,din partea primăriei călduroasele felicitări pentru înțelepciunea ce o posedă acești dascăli și pentru roadele culese .Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. A-ţi fost şi rămîneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor.Astăzi, profesorii se află în centrul vieţii sociale, aplică noi programe educaţionale, noi metode de lucru, realizează proiecte ştiinţifice, pentru că la baza profesiei didactice stă creativitatea. Anume ea îi ajută de fiecare dată pe profesori să cunoască şi să înţeleagă lumea împreună cu elevii săi.Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.Vă doresc bucurii, sănătate, succese, optimism şi nu în ultimul rînd, elevi motivaţi, curioşi şi recunoscători.❤

Опубликовано Valeria Dodiță Пятница, 4 октября 2019 г.
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.