Îndemn către locuitorii s. Mihăileni

Stimați locuitori ai s. Mihăileni,

Împreună am creat lucruri mărețe pentru localitatea în care trăim. Am evoluat semnificativ în ultimii ani la capitolul amenajare a teritoriului: drumurilor, trotuarelor pentru pietoni, iluminarea stradală, înverzire, infrastructură, înlăturarea deșeurilor și materialelor de construcție din drum etc.

Solicităm respectuos de a Vă implica la cositul ierbii de sub gard și curățitul crengilor copacilor pe teritoriul adiacent gospodăriilor ce atârnă în drum. Rugăm de a înlătura crengile în deosebi pe cele uscate, care îngreunează circulația transportului auto, în special al ambulanțelor, la fel pun în pericol sănătatea cetățenilor în caz de ploi cu vânturi puternice.

Prin conștientizarea faptului că este nevoie de a efectua aceste lucrări, muncă şi implicare facem satul mai curat, mai sigur pentru locuitori și servim drept exemplu pentru generația în creștere.

Trebuie să ţinem cont de faptul că, curat este nu acolo unde se face ci acolo unde se păstrează. Venim cu un îndemn pentru toţi locuitorii satului să răspundă acestui apel și să fie responsabili pentru teritoriul adiacent gospodăriilor.


Vă mulțumim!

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.