Hramul satului Mihăileni

Mult stimaţi locuitori ai satului Mihăileni!

Cu ocazia sărbătorii Hramul satului, adresăm din suflet cele mai alese urări de bine şi noroc pentru locuitorii acestei localităţi. Hramul satului este ziua când în casa moldoveanului, se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.

Cu acest prilej dorim ca această sărbătoare să Vă poarte de grijă, să Vă aducă lumină, căldură şi belşug, să Vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii noastre, şi a pamîntului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună şi belşugul.Avem un sat pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet.

Hramul localităţii este cel mai bun prilej de a consolida convingerea că prin comuniune şi comunicare, prin participarea fiecăruia la dezvoltarea localităţii, putem transforma localitatea noastră într-un sat mai curat, mai luminat, mai înverzit. Astfel să-i dorim satului Mihăileni un cer albastru fără nori în calea sa de prosperitate, iar locuitorilor un nou secol ce să deschidă poarta unui viitor plin de succese, performanţe şi realizări considerabile în promovarea imaginii localităţii. Lumina sărbătorii să ne facă mai buni, mai curaţi, mai iertatori şi mai atenţi cu cei din preajmă, să ne vegheze neamul, satul şi familiile şi să ne binecuvînteze în activităţile de zi cu zi.

LA MULȚI ANI MIHĂILENI!!!🤗

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, plantă, copac, nor, floare, în aer liber şi natură
Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.