Continuăm implementarea proiectului ”Sănătatea e mai scumpă decât toate”, care are drept scop determinarea persoanelor cu vârsta 40+, cu risc BNT să conștientizeze și să adopte un mod sănătos de viață.

Astfel, recent pe teritoriul parcului de odihnă și agrement din centrul localității, s-a identificat un loc care a fost amenajat pentru o zonă de recreere și sport a adulților, unde s-au instalat 6 echipamente sportive și un panou informativ procurate în cadrul proiectului „Viață Sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile”, finanțat de Biroul de Cooperare al Elveției și implementat de Institutul Elvețian Tropical și de Sănătate Publică. APL Mihăileni la rândul său a finanțat procurarea a 2 bănci, 1 tomberon și urmează să planteze 10 arbori decorativi.

ALEGE VIAȚA SĂNĂTOASĂ!

La nivel local proiectul ”Sănătatea e mai scumpă decât toate”, se implementează de către Asociația Băștinașilor Mihăilenarii de Pretutindeni în parteneriat cu IMSP CS Mihăileni, Primăria Mihăileni, manager de proiect Cristian Ion, administrator AdB Mihăilenarii.

Finanțat de Biroul de Cooperare al Elveției și implementat de Institutul Elvețian Tropical şi de Sănătate Publică, Proiectul ”Viaţă Sănătoasă” are ca scop îmbunătăţirea sănătăţii şi a bunăstării populaţiei Republicii Moldova, oferind susţinere Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale al Republicii Moldova în implementarea reformei în domeniul sănătăţii, în special în ceea ce priveşte Sănătatea Publică (SP) şi Asistenţa Medicală Primară (AMP), cu accentul pe bolile netransmisibile (BNT).

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.