Apel de susținere la proiectul ”Amenajarea trotuarului pentru pietoni aderent traseului central”

Stimați prieteni, dragi băștinași – mihăilenari de pretutindeni!

Împreună cu Dvs., am realizat multe lucruri pentru dezvoltare localității noastre. Pe această cale, vă aducem sincere mulțumiri pentru susținerea proiectelor și inițiativelor de dezvoltare a localității natale.

Unul din cele mai importante obiective propuse spre realizare anul acesta este trotuarul pentru pietoni aderent traseului central, care se va realiza în câteva etape: prin intermediul Programului DAR 1+3 (Diaspora acasă reușește); Programului Drumuri Bune și Programului Comunitatea Mea.·

În cadrul Programului DAR 1+3 suntem finanțați din bugetul de stat cu 250000 lei, banii sunt deja în cont;·

Primăria Mihăileni a alocat 300000 lei.·

Consiliul Raional a alocat 250000 lei.·

Contribuția băștinașilor va constitui 72158 lei.·

Contribuția agenților economici va constitui 40000 lei.

Trotuarele se vor amenaja pe toată lungimea traseului central și lucrările vor începe la sfârșitul lunii iulie.

Contribuția de 72158 lei a comunității s. Mihăileni este unul de elementele cheie pentru a implementa cu succes proiectul de amenajare a trotuarelor. Ne propunem să îmbunătățim condițiile de deplasare și siguranța pietonilor în trafic.

Îndemnăm și rugăm toți locuitorii s. Mihăileni, băștinașii plecați în afara localității și peste hotare, să vină cu contribuție financiară pentru a susține acest proiect. Împreună putem să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor s. Mihăileni.

Am lansat o campanie de donare cu jumătate din suma contribuției pe platforma https://sprijina.md/campaign/amenajam-impreuna-trotuare-pentru-pietoni-la-mihaileni-riscani/, paralel se vor colecta surse financiare la Asociația de Băștinași care se află în incinta primăriei. Banii donați vor fi stocați pe contul bancar al asociației, care ulterior se vor transfera pentru construcția trotuarelor.

Ne asumăm responsabilitatea ca periodic să vă informăm despre mersul implementării proiectului și sumele investite. Pentru aceasta vom realiza o campanie activă de informare și consultare publică, în mod special prin utilizarea rețelelor de socializare. Iar buna implementarea proiectului va fi monitorizată de Primărie și Asociația de Băștinași.

Vă mulțumim anticipat și Doamne Ajută pentru lucruri bune și necesare pentru s. Mihăileni!

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.