Anunț pentru inițierea consultării publice a proiectului de decizie

Primăria satului Mihăileni raionul Rîşcani inițiază, începând cu data de 26 iulie 2022, consultarea publică a proiectelor de decizii:

1. Cu privire la delegarea Serviciului de colectare a gunoiului către Întreprindea Municipală „Mihăileni Servicii”;

2. Cu privire la aprobarea tarifului de colectare a gunoiului;

3. Cu privire la alocarea terenului pentru construcție Întreprinderii Municipale „Mihăileni Servicii”;

4. Cu privire la transmitere materialelor de construcție Întreprinderii Municipale „Mihăileni Servicii”;

Scopul proiectului de decizie este de a delega Întreprinderii Municipale „Mihăileni servicii” – Serviciul de colectare a gunoiului, tariful de colectare a gunoiului. A aloca Întreprinderii teren pentru construcția sediului și unele materiale de construcție.

Necesitatea elaborării și adoptării proiectului de decizie este pentru respectarea transparenței în procesul decizional. Prevederile de bază ale proiectului sunt informarea și consultarea cetățenilor.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislația în vigoare, prevederile corespondente ale legislației comunitare și tratatele internaționale la care Republica Moldova este parte.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice, pot fi expediate până la data de 9 august 2022, orele 10:00: e-mail: mihaileniriscani@mail.ru, sau la telefoanele 025676236; 025676238; 025676421, în scris prin intermediul poștei Moldovei MD5626, s. Mihăileni, r. Rîșcani, Primăria.

Primăria s. Mihăileni r. Rîșcani organizează audieri publice la data de 09 august 2022, orele 10:30 , în localul casei de cultură.

Primarul s. Mihăileni Valerian Cecan

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.