ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea PUBELELOR destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere, prin procedura de achiziție Cererea ofertelor de preţuri

Primăria Mihăileni, în parteneriat cu Primăria Ochiul Alb, Echipa de Inițiativă Comunitară, împreună cu cetățenii din aceste sate, depun eforturi comune pentru a crea serviciul comunal de gestionare a deșeurilor solide, cu suportul proiectului „MĂ IMPLIC”.

Conform acordului semnat cu Proiectul „MĂ IMPLIC” pe 28 ianuarie 2021, am primit servicii de consultanță și consolidare a capacităților, iar finanțarea care urmează (maximum 65.000 CHF) va contribui la crearea Serviciului de gospodărie comunală privind managementul deșeurilor solide, precum și să dezvolte pe termen lung abordări pentru a menține această infrastructură într-o formă bună și prestarea unor servicii de calitate, transparente și accesibile tuturor cetățenilor.

Conform acordului de grant nr. 11 din 04 aprilie 2022, Primăria s. Mihăileni, r. Rîșcani identificată fiscal prin IDNO 1007601003138, cu sediul în s. Mihăileni, r. Rîșcani, reprezentată legal de primar, Dl. Cecan Valerian inițiază din data de 21.10.2022, orele 14.00, anunță procedura privind achiziționarea PUBELELOR destinate colectării deșeurilor nepericuloase menajere prin procedura de achiziție COP, publicată pe portalul www.civic.md rubrica Achizție bunuri, Contractare; www.mihaileni.md secțiunea Noutăți.

Invităm operatorii economici interesați, care pot satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție privind procurarea bunurilor specificate în documentele anexate pe link-ul https://drive.google.com/…/1Wy1j0JV9Lad6IA…

Telefon de contact: 0256-76411, 0256-76236, Fax: 0256-76238

e-mail: mihaileniriscani@mail.ru, mihaileniriscani@gmail.com

Notă: Procedura dată este desfășurată în cadrul Proiectului de implicare civică în guvernarea locală “MĂ IMPLIC”, implementat de către Fundația Centrul Moldo-Elvețian pentru Cooperare SKAT, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), care reprezintă Consiliul Federal al Confederației Elvețiene, în baza Anexei nr. 3 la Acordul de grant nr.08 din 30 martie 2022; „GHID DE ACHIZIȚII”.

Conform prevederilor punctului 2.6. al Ghidului prenotat „Bunurile produse în Republica Belarus și în Federația Rusă nu sunt eligibile în cadrul achizițiilor realizate de către APL în contextul implementării proiectului de implicare civică în guvernarea locală “MĂ IMPLIC” în vederea achiziționării bunurilor și serviciilor prevăzute în Anexa 2 a Acordului de Grant”.

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.