!!!Anunț!!!

Stimați locuitori ai s. Mihăileni!

Venim cu o adresare importantă și necesară către domniile voastre pentru această perioadă dificilă de pandemie, cauzată de COVID-19, prin care trecem la moment. Fiecare din Dvs. sunteți informat de consecințele acestui virus, dând dovadă de solidaritate și responsabilitate rugăm respectuos de a ne abține de la unele tradiții pascale și să respectăm cerințele stabilite de către autorități.
Rugăm să nu mergeți în seara de 18.04-19.04.2020 la biserică pentru a evita eventualele riscuri de contaminare.

Comisia Situații Excepționale a stabilit următorul program pentru Seara Învierii din 18.04-19.04.2020:

• Sfânta Liturghie pascală se va desfășura doar cu participarea slujitorilor și a personalului bisericesc care ajută la oficierea serviciilor divine. Accesul altor persoane în biserică, curtea bisericii și în jurul bisericii, strict INTERZIS;
• Credincioșii sunt rugați să înalțe rugăciuni de acasă;
• Sfințirea prinoaselor va începe din ”deal de la arcă”, începând cu ora 03.00 pe lungimea traseului central din localitate până la ieșirea din sat spre Baraboi.

Persoanele după 60 de ani sunt rugați insistent să stea acasă și să roage vecinii sau rudele să sfințească pasca. La sfințit pască să mergeți câte un membru din familie! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Rugăm insistent să respectați condițiile de igienă, să aveți mănuși și mască de protecție, distanța socială, să evitați aglomerațiile și să ne repartizăm uniform la distanța de 1 m pe lungimea traseului. Vă îndemnăm să dăm dovadă de responsabilitate, respect reciproc, înțelegere și toleranță.

În speranța că suntem conștienți de riscurile posibile, dar totodată doritori de a trăi Bucuria acestei Sărbători așteptate, rugăm să vă conformați cerințelor pentru a menține dispoziția de sărbătoare și liniștea în localitate.

Sărbători luminate!

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.