Amenajăm împreună trotuare pentru pietoni la Mihăileni!

Stimați locuitori ai s. Mihăileni!

După cum am anunțat anterior proiectul de dezvoltare locală ”Amenajarea unei porțiuni de trotuar pentru pietoni adiacent traseului central” aplicat la Programul Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” a fost selectat pentru a obține finanțare nerambursabilă din bugetul de stat. Pentru amenajarea trotuarelor de pietoni pe ambele părți ale traseului central este nevoie de 7 000000 lei. Din motivul insuficienței mijloacelor financiare anul acesta avem scop de a amenaja trotuar pe o parte a drumului care se diviza în două etape. Prima etapă:

  • În cadrul Programului DAR 1+3 v-om fi finanțați din bugetul de stat cu 250000 lei.
  • Primăria Mihăileni va aloca 300000 lei.
  • Consiliul Raional va aloca 250000 lei.
  • Contribuția băștinașilor va constitui 72000 lei.
  • Contribuția agenților economici va constitui 40000 lei.

A două etapă se va realiza prin intermediul Programului ”Drumuri Bune 2” și se va implementa de către Administrația de Stat a Drumurilor:

  • Drumuri Bune 2 cu suma de 1100000 lei.

Lucrările de amenajare a trotuarului vor începe la sfârșitul lunii iulie. Cu efort comun am realizat lucruri frumoase pentru Mihăileni, precum sânt: parcul de odihnă și agrement, iluminarea, supravegherea video și amenajare havuz, gazificarea localității, rețeaua de apeduct, Centrul multifuncțional D. Musteața, piața agricolă, procurarea tehnicii speciale pentru postul de pompieri, drumurile prin localitate, amenajarea grădinițelor, liceului teoretic etc. pentru ce Vă suntem foarte recunoscători și Vă aducem un mare mulțumesc pentru implicarea și atitudinea pe care o aveți pentru tot ce se face în localitate.

Am promis, că nu ne oprim aici și ne v-om dezvolta în continuare. Lansăm acest proiect în care trebuie să punem umăr de la umăr pentru al implementa.

Ne adresăm tuturor băștinașilor și agenților economici pentru a uni eforturile comune și a realiza acest proiect de o importanță majoră pentru localitatea noastră.

Contăm pe susținerea Dvs.!

Primarul s. Mihăileni Valerian Cecan

Acest articol a fost publicat în Noutăți. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.